Anguillan lottotulokset ja voittonumerot (2024)

Lottery 'n Go » Lottotulokset » Anguilla

Anguillan lottotulokset ja voittonumerot (1)

Onnekas valinta

Maanantai, Voi 20, 2024

  • 3
  • 11
  • 22
  • 23
  • 24

Kerroin: 2X

SEURAAVA ARVO

Ti, toukokuu 21, 2024

USD 33,500

Mainos

Sisällys

  • Anguillan arpajaisten arvontaaikataulu
  • Anguillan lottopelien tiedot
  • Anguilla Advanced Draws
  • Kuinka ostaa arpajaisia ​​​​verkosta Anguillassa?
  • Tarkista Anguillan arpajaiset
  • Lunasta lottovoitot Anguillassa
  • Anguillan loton säännöt ja lait
  • Anguillan vero lottovoitoista
  • Usein kysytyt kysymykset Anguillan Lotteriesista

Anguillan arpajaisten arvontaaikataulu

Anguillassa voit helposti mukauttaa peliaikataulusi päivittäiseen rutiinisi. Voit esimerkiksi syöttää Pick 3:n tai Pick 4:n aamulla tai illalla, nauttia jännityksestä pelatessasi Lucky Pickiä tai lisätä uhkapelisuunnitelmiisi suositun Super Lotton, joka pelataan kahdesti viikossa. Joten sinulla on kaikki mahdollisuudet voittaa siisti summa käsissäsi.

PeliaurinkoMaTiKeToPeLaaikavyöhyke
Onnekas valinta08: 00 p.m.08: 00 p.m.08: 00 p.m.08: 00 p.m.08: 00 p.m.08: 00 p.m.08: 00 p.m.Itäinen normaaliaika
Super Lotto09: 00 p.m.09: 00 p.m.Itäinen normaaliaika
Valitse 3 Aamu10: 00 am10: 00 am10: 00 am10: 00 am10: 00 am10: 00 am10: 00 amItäinen normaaliaika
Valitse 3 keskipäivä01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.Itäinen normaaliaika
Valitse 3 Auringonlasku06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.Itäinen normaaliaika
Valitse 3-ilta09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.Itäinen normaaliaika
Valitse 4 Aamu10: 00 am10: 00 am10: 00 am10: 00 am10: 00 am10: 00 am10: 00 amItäinen normaaliaika
Valitse 4 keskipäivä01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.01: 00 p.m.Itäinen normaaliaika
Valitse 4 Auringonlasku06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.06: 00 p.m.Itäinen normaaliaika
Valitse 4-ilta09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.09: 00 p.m.Itäinen normaaliaika

Anguillan lottopelien tiedot

Alueellinen palveluntarjoaja Caribbean Lotteries tarjoaa paljon pelejä, ja monet niistä ovat saatavilla Anguillassa. Niin, kokeile käsiäsi kuuluisissa Pick-peleissä pitääksesi hauskempaa, tai tavoittele hyvää rahaa perinteisessä paikallisessa Super Lottossa ja Lucky Pickissä! Lue lisää ennen pelaamista lottokertoimet, arvioi menestysmahdollisuutesi ja analysoi lottoyhdistelmiä. Toivomme, että nämä tiedot auttavat sinua voita haluamasi lottopalkinto.

PeliPalkintoPelimuotoMilloin voit ostaa lippuja
Onnekas valintaProgressiivinen jättipotti ja kiinteät alemman tason palkinnot5 1-28Milloin tahansa klo 07 asti EST joka päivä
Super LottoProgressiivinen jättipotti ja joustavat alemman tason palkinnot5 1-35 + 1 1-20 (Super Ball)Milloin tahansa kello 08:50 EST asti arvontapäivinä
Valitse 3Kiinteät palkinnot3 0-9Jopa viisi minuuttia ennen tulevaa arvontaa
Valitse 4Kiinteät palkinnot4 0-9Jopa viisi minuuttia ennen tulevaa arvontaa

Anguilla Advanced Draws

- Advanced Play -vaihtoehto on tervetullut Karibialla, joten voit lisätä sen peliisi ja pysyä sinnikkäästi yrittämässä onnenumerosi tai yleisimmät lottovoittoyhdistelmät elämäsi suurimmasta voitosta. The peräkkäisten toistojen määrä vaihtelee tässä; Näin ollen Pick 3:a ja Pick 4:ää voidaan pelata koko viikon (kaikki neljä piirustusta yhden päivän sisällä), ja Lucky Pickiä voidaan lyödä samalla aseella kolmen viikon ajan. Super Lottossa ei kuitenkaan ole peräkkäisiä arvontoja. Harkitse sitä kun poimia the lottery numerot.

PeliEnimmäisarvot
Onnekas valinta21
Super Lotto-
Valitse 328
Valitse 428

Kuinka ostaa arpajaisia ​​​​verkosta Anguillassa?

toistaminen the lottery ei ole synti, joten monet maat tarjoavat online-uhkapelejä. Tässä tapauksessa monet arpajaisia ​​voi pelata Internetissä ja fyysisillä lipuilla. Anguilla ei kuitenkaan ole seurassa, koska Caribbean Lottery kieltää online-myynnin tai rahapelit tekstiviestillä tai puhelimitse valvotuilla alueilla.

Silti monet pelaajat rakastavat perinteistä vedonlyöntitapaa, ja jotkut heistä haluavat yhdistää sen kuuluisiin peleihin, jotka ovat saatavilla online-arpajaissivustot. Valitse haluamasi, käytä Laki vetovoima voittaa the lottery, ja jatka unelmasi toteuttamista!

Tarkista Anguillan arpajaiset

Ennakointi on kaikkien todellisten pelaajien tärkein tunne. Joka kerta he odottavat innolla näkevänsä tuloksia ja varmistavansa niiden lottostrategia toimii. Silti Caribbean Lotteries yrittää parhaansa tarjotakseen pelaajilleen kätevimmät vaihtoehdot. Joten jos olet pelissä, yritä nämä muunnelmat:

  1. Lisää suosikkipelisi sivu kirjanmerkkeihin Caribbean Lotteryn virallinen verkkosivusto. Pääsääntöisesti tulokset julkaistaan ​​siellä muutaman tunnin kuluttua arvonnasta tai päivän sisällä.
  2. Vieraile lähellä olevassa Caribbean Lottery -vähittäiskaupassa. Yleensä he ovat ensimmäisinä, jotka saavat asianmukaiset tiedot.
  3. Anguillan lottotoimisto kutsuu myös pelaajia, jotka haluavat tietää lisää the lottery he osallistuvat.
  4. Tervetuloa sivuillemme! Autamme sinua valitsemaan sopivin aika pelata the lottery, jaa viimeisimmät uutiset ajoissa ja kerro sinulle tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tehdä lottovoiton jälkeen.

Lunasta lottovoitot Anguillassa

Lottovoittojen lunastaminen Anguillassa on erittäin helppoa, ja voit tehdä sen muutamassa minuutissa. Alue on pieni ja kaikki tarvittavat paikat ovat käsillä. Jos kuitenkin lykkäät sitä liian kauan, voit jäädä ilman palkintoasi! Asia on siinä, että arpajaisten lunastusaika is 90 päivää tai kolme kuukautta täällä, joten kuten näette, myöhässä olevat voivat menettää tilaisuutensa!

VaatimusvaihtoehtoKuinka kerätä palkinto
Hae henkilökohtaisesti
  • Jopa 750 dollaria - summat haetaan yleensä osoitteessa Caribbean Lottery -vähittäismyyntipisteet, joten pysähdy mihin tahansa niistä. Tässä tapauksessa rahat maksetaan käteisellä, joten pidä kukkarosi valmiina!
  • $751 ja enemmän – Jos haluat vaatia suuremman summan, käy vain the Lottery Pääkonttori Anguillassa. Niitä on vain yksi, joten katso osoite alla.

Jos lunastat pienen palkinnon, allekirjoita voittolipun kääntöpuolelle ja ota se mukaasi CL:n myyntipisteeseen rahoja lunastaessasi.

Jos palkinto ylittää 750 dollaria, sinun on liitettävä täytetty lottovoittajan hakemuslomake ja voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Hae postit*eEi
Vaatimus Drop Offin kauttaEi
Lunasta lottovoitot verkossaEi

Anguillan arpajaisten korvausvaatimuslomake

Anguillassa kaikki 750 dollarin ja sitä suuremmat voitot koskevat palkintohakemukset hyväksytään ja käsitellään voittajan hakulomakkeella. Voit ladata sen Caribbean Lotteries -sivustolta ja noudattaa seuraavia vaiheita:

  1. Tutki lomaketta huolellisesti varmistaaksesi, että kaikki on selvää.
  2. Kirjoita muistiin kaikki etsimäsi tiedot, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, pankkitilisi tiedot ja niin edelleen.
  3. Tarkista lomake varmistaaksesi, että kaikki on oikein.
  4. Allekirjoita paperi.

Liitä sen jälkeen papereihin voittokuitti (saat sen lähistöllä olevasta arpajaisliikkeestä) ja henkilöllisyystodistuksesi ja ota rohkeasti yhteyttä the lottery toimisto!

Anguillan arpajaisten toimipisteet

SijaintiOsoitePuhelinAvaamis aika
Caribbean Lottery (Supreme Ventures Limited) pääkonttori AnguillassaBabrow-rakennus, The Valley 2640, Anguilla264-497-8391

Maanantaista lauantaihin: 08–30 EST;

Sunnuntai: 09: 00 am - 04: 00 pm

Anguillan loton säännöt ja lait

Anguillassa pelaamista tarjoavat Caribbean Lotteries, jotka ovat osa Supreme Ventures Limitediä, suuri monikansallinen rahapelioperaattori. Kaikki the lotterTäällä tarjolla olevia pelejä pelataan myös monilla muilla Karibian alueilla, mukaan lukien Jamaika, Antigua ja Barbuda, St. Maarten, St. Kitts & Nevis, Bermuda ja USVI. Kaikille näille peleille vahvistetaan seuraavat säännöt:

  • Anguillassa voit pelata mitä tahansa lottoa vain, jos olet vähintään 18-vuotias.
  • Online-uhkapelit eivät ole täällä sallittuja.
  • Voit noutaa voittosi vain alueella, josta lippusi ostit.
  • Vaikka palkinnot näytetään yleensä Yhdysvaltain dollareina, saat voittosi paikallisessa valuutassa.
  • Vaikka kaikki pelit voidaan pelata etukäteen, Super Lottossa tällaista vaihtoehtoa ei ole.

Anguillan vero lottovoitoista

Vaikka the lottery voitot katsotaan tuloiksi ja niistä peritään Anguillan veropolitiikka on ystävällisempi. Paikalliset vapautetaan tuloverosta, myyntivoittoverosta, perintöverosta ja yritysverosta; kiinteistövero on, mutta se on erittäin alhainen. Joten saat palkintosi ilman vähennyksiä täällä.

  • Lottoverot lottovoitoista Anguillan kansalaisille ja asukkaille
PalkintoVerotyyppiVeroprosentti
Mikä tahansa määräValtion vero0%
Yhteensä0%

On hienoa voittaa ilman vähennyksiä. Mielestämme se on paras vaihtoehto jokaiselle lottopelaajalle!

  • Ei-Anguillan kansalaisille ja asukkaille
PalkintoVerotyyppiVeroprosentti
Mikä tahansa määräValtion vero0%
Yhteensä0%

Edullinen verolaki on yksi syy, miksi Anguilla kiehtoo monia ulkomaalaisia. Joten jos satut pelaamaan täällä, pidät vain hauskaa ilman ylimääräisiä kuluja!

Usein kysytyt kysymykset Anguillan Lotteriesista

Kaikkien Anguilla-arpajaisten myynti päättyy viisi minuuttia ennen arvontaa. Super Lotto on kuitenkin ainoa poikkeus, sillä on kymmenen minuutin myyntitauko ennen kuin numerot alkavat ilmestyä.

Tätä tietoa on vaikea löytää. Anguilla on kuitenkin pieni, joten uskomme voittajien keskittyvän paikkoihin, joissa on enemmän karibialaisia ​​lottomyyntipisteitä.

Huomaa, että monet arpajaisliikkeet hyväksyvät vain käteisen, vaikka jotkut heistä hyväksyvät myös pankkikortit. Joten etsi vastaava paikka tai pidä käteistä mukanasi, kun lähdet lyömään vetoa.

Anguillan tärkeimmät uhkapelit ovat Pick 3, Pick 4, Super Lotto ja Lucky Pick.

Ei! The lottery voittajat saavat kaikki palkinnot ilman vähennyksiä.

Valitettavasti online-uhkapelit ovat kiellettyjä Anguillassa toistaiseksi.

Itse asiassa ei. Caribbean Lotteries on velvollinen antamaan pyydettäessä tiedot voittajan nimestä ja sijainnista, pelin nimestä, arvonnan ajasta ja voittosummasta. Silti valokuvasi voidaan julkaista verkkosivustolla the lottery vain suostumuksellasi.

Kuten tavallista, 18 on ikä aloittaa pelaaminen!

Jos voitat Anguillassa, voittosi ovat noudettavissa 90 päivää tai kolme kuukautta. Joten ole nopea, rahasi ovat jo käsillä!

Kuten ehkä ymmärrät, kaikki voittavat lottokupongit vanhenevat, oli summa kuinka suuri tahansa. Välttääksesi sen, tarkista huolellisesti, oletko voittaja, ja lunasta palkintosi mahdollisimman pian.

Mitään ei tule tapahtumaan! Tarkoitamme, että et voi lunastaa voittojasi etkä löydä muuta tapaa saada niitä tässä tapauksessa. Siksi Caribbean Lotteries suosittelee käsittelemään lippuja huolellisesti ja allekirjoittamaan ne palkintojen arvonnan yhteydessä.

Osa tuloista menee tukiin the lottery infrastruktuuri Anguillan alueella. Leijonaosa tuloista on tarkoitettu rahoittamaan joitain paikallista matkailua ja terveydenhuoltoa koskevia sosiaalisia hankkeita.

Mainos

Huomautus: The lottery Lottery n' Go -tulokset eivät ole virallisia. Pelattaessa the lottery, on aina suositeltavaa tarkistaa tuloksesi viralliselta arpajaisvälittäjältä ennen kuin ryhdyt muihin toimenpiteisiin. Tällä varmistetaan, että olet tulkinnut tulokset oikein ja ettet aio tehdä hätiköityjä päätöksiä virheellisten tietojen perusteella.Teemme parhaamme tarjotaksemme päivitettyjä tuloksia tunnin välein. Jos löydät virheen, ilmoita tätä.

Anguillan lottotulokset ja voittonumerot (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5891

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.